БРЕМЕННА.eu - Помогнете на Вас и на другите Помогнете да направиме това място полезно както и за Вас така и другите след Вас. Регистрирайте се и задавайте въпроси, пишете теми във форума и предлагайте връзки към други интересни места!
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Да изберем име за малкото ни съкровище
Да кръстим ли детето на родителите на бащата

Да 57% 57% ( 4 )
Не 42% 42% ( 3 )

Общо гласове : 7
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Да изберем име за малкото ни съкровище 
"По стар народен обичай първородното дете се кръщава на родителите на бащата.Ако е момче" Exclamation
Според доста хора е така но според мен не е задължително понякога се получвата доста страмни комбинации от имената на детето, но е истина и че мед ще капи от щастливият дадо или щастливата баба особено ако е първо внуче Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Отговорих "Не" Smile
Винаги съм искал името на детето ми да е уникално. Да сме го решили спонтанно. Не да ровиме дебелите азбучници на Имена и да търсиме примерно имена с буквата "И". Но.. Всеки си има различно мнение
Cool

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Оговарих "ДА".Но като правило важи - "Не името прави човека, а човека прави името"По важно е уважението към главата на семейството и поради тази причина е по-добре детето да е кръстено на родителите на бащата. Smile По принцип детето носи чертите на човека на когото е кръстено, за това нека всеки, който реши да си кръсти детето на някого хубавичко да го прецени и сам да си реши.Това е от личен опит.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Може и да съм с малко по остро мнение но....всички се правим на много важни "Аз на свекър и на свекърва - никога" но в краина сметка около 65 % правят точно това. Не ми се говори за идиотщини от рода Грегъри на баба си Гинка и баба си Галя.Аз лично ще дам името на свекърва си на детето си ....нито е най добрата нито е цвете за мирисане но за мен е уважение към мъжът ми.

Ние със съпругат ми сме решили бебчо да си има свое собствено име и да не носи на никoй името.Сигурна съм че от негова страна роднините ще недоволстват , но все пак в крайна сметка ние избираме името на детето и ние сме тези които решаваме как да се казва.Така че ако искат да се сърдят да се сърдят Twisted Evil Laughing

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети